Starka budskap

Många starka budskap på samma dag!

Började dagen med att behandla några hästar - det ger alltid stark markering, VAR HÄR OCH NU!

Alla tankar man tillägnar ngn hamnar i mottagarens telepatiska inkorg, ibland är man inkopplad och tar emot budskapet direkt och ibland kan det ta flera år innan det mottagaren öppnar det... Idag tog jag hjälp för att skicka iväg energi en bit! Tack för hjälpen!

Lagen om attraktion funkar! Nya kunder - både människor, hästar och hundar vill ha behandling! Fantastiskt!

Konsert med Thomas Di Leva och Fredrik Blank, Freluga Trädgårdsscen! Så mycket kärlek och kosmisk värme i regnet som bara Thomas Di Leva kan leverera!

Avslutade kvällen med 1,5 tim musikmeditation med Annika Sköld-Bohjort och Anders Skogh. Bra vägledning av Annika i meditationen helt fantastiskt ackompanjerad av Anders. En stark resa!

Trodde att det starka var slut efter meditationen. Men icke! Dagens sommarpratare i P1 sänds kl 22 också - Malin Sävstam berättade om sina tankar och upplevelser efter att ha förlorat stor del av sin familj i tsunamin i Thailand 2004 och fram till nu. Gripande, starkt och många anledningar till eftertanke!

Min egen summering efter en lång dag med många funderingar: Lev i nuet! Var glad över det som ÄR idag! Vårda det du/jag har - nu! Det som har hänt kan vi inte ändra på, men vi kan välja hur vi hanterar det! Framtiden vet vi inte så mycket om. Men genom att leva nutiden så bra som möjligt kan vi ge framtiden bra förutsättningar för att bli en bra historisk upplevelse att tänka tillbaka på!



Matilda - en livsnjutare som lever i nuet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0