Vilken härlig dag!

Humöret, energin och tilltron har pendlat stort en period. Just nu är vi på topp, vintern är på plus idag. Energiboost ☀️❄️☀️




Drömmer ...

En lite mindre version av den här anläggningen finns i mina visioner. 

Lycka

Om man inte är lycklig medan man lever - när ska man då vara lycklig?

Träning

Trött och nöjd efter två dagars dressyrträning för Henrik Johansen. Påmindes om att kondition är färskvara... Bilden är från september.
 
Nästa vecka startar jag en utvecklingsgrupp för tävlingsryttare. Vi träffas 3ggr/v, varav en gång/v utan häst (grupp) där vi pratar ridlära, träningsupplägg för både häst och ryttare, kost, mental träning mm, ett dressyr/markarbetspass (enskild ridning) och ett pass med bommar/hinder (grupp) per vecka. Dessutom ska deltagarna träna sin egen fysik minst 3 dgr/v. Efter 10 v gör vi en utvärdering av träningen.
Du som vill veta mer om, eller vill anmäla dig till utvecklingsgruppen, kontakta mig på tel 070-3272562.
 



Tacksamhet

Livet är fantastiskt. Jag möter så mycket varje dag som är värt att vara tacksam för!

2014 - ett händelserikt år

1 januari 2014 skrev jag ner några mål för 2014. Överst står det "Kliva" ut ur boendet på Sundins. Målet är uppnått! I september flyttade vi därifrån. Mycket tid har jag ägnat åt hemnet.se. Vi har varit på husvisningar, pratat med bank, varit med på budgivning. 
 
2009 gick jag en 3-dagars kurs som väckte mig på många sätt, den dittills bästa kurs jag deltagit i. Dreamality med Malin Henriksson Pratt. I maj 2014 kom Malin till Arbrå och jag fick chans att gå kursen en gång till, ännu bättre den här gången, en ny dimension. Det bästa var att Magnus och jag deltog tillsammans.
Samma helg som jag deltog i Dreamality tredje gången, nu i fina Freluga missionshus, fick vi erbjudandet att få hyra huset i Björtomta.
 
En vecka senare började vi flytta alla våra saker! En helt osorterad flytt! Vi sorterar när vi packar upp... Men vi packar inte upp. Huset vi hyr är sålt. Vi flyttar snart igen. Då ska vi packa upp och sortera!
 
Första halvåret innehöll många utbildningar - Access Bars; Handledning för Kerstin Sofia Andersson, med Bowens teori som utgångspunkt; flera veckoslut på temat företags-/personlig utveckling; Skrivarkurs vid Bollnäs Fhsk. Jag har också lyckats bli klar med sista delen som fattades för att jag skulle få mitt diplom som Kraniosakralterapeut för häst!
 
Under vårterminen gick mycket tid och energi till Vilmas slutproduktion Figaros bröllop, en fantastisk föreställning som fick strålande rescensioner, och studentfirande.
Carolina pendlade mellan Gävle och Arbrå för att bo, träna hästar, göra naglar. Vi hjälptes åt i jobbet med hästförsäljning. "Hennes" saluhästar såldes, mina är kvar...
Matilda började rida Elza, och de har tävlat med framgång i både hoppning och fälttävlan under året. Nu har Matilda Elza på heltid. Jag lånar henne för att träna för Henrik, annars står jag mest på backen och talar om vad Matilda ska göra.
Zaga blev inriden och grundjobbad under våren, gick på bete till mitten av oktober. Hon är nu den enda häst jag har med i Rengsjö. 
Bounty bor tillsammans med Signe hos Karin i Nor, och Zoega är hos Erika i Roren.
 
Magnus hyr in sig med travhästarna hos Tomas Lönn. Magnus har ett ben kvar i Arbrå, som lärare vid Friskolan Nytorp.
 
Huvuddelen av min arbetstid ägnar jag åt KroppsVågen, Kinesiologi, massage och Access Bars. Övrig tid delas mellan behandling av hästar/hundar, ridlektioner och utbildning av hästar.
Hela familjen har gjort en stor flyttrotation, Andreas och Stina bytte lägenhet inom huset i stan, Vilma flyttade till Kristoffer, och Carolina följde med oss till Rengsjö.
 
Ett par sommarveckor tillbringade vi som vanligt vid Holken i Mönsterås. Lugnt, avstressande, fint väder, sköna promenader, många timmar på bryggan.
 
Vi är helgföräldrar åt en go liten flicka en gång i månaden, så det blir besök vid någon lekpark ibland.
 
Mycket tid har jag ägnat åt samtal med naturen och träden under året. Tallarna på kullen bakom huset har fått ta över efter träden i skogshagen vid Sundins. Tack vare hundarna så kommer jag mig ut varje dag, inte bara skyndar till nästa inbokade aktivitet.
Nu sätter jag punkt för 2014 och ser fram emot 2015. Nya mål som ska förverkligas!
 
 
 
 

RSS 2.0