Variation

Vilken härligt omväxlande tillvaro jag har. 
Förra veckan föreläsning om team, fokus och störningar för tävlingsryttare i Rengsjö. 
Idag har jag berättat om stallbranden -94, för elever vid Realgymnasiet i Gävle. Fast det är snart 21 år sedan, blir jag fortfarande starkt berörd av att berätta om branden. 




Mycket ...

Har jag koll på allt?
Villaförsäkring, hemförsäkring, elavtal, bredband, sophämtning, adressändring. Jag tror att det är det viktigaste. Eller har jag glömt nå't?



Stöd och fika

Dagens träd:
Stödet finns närmare än du tror. 

Gick hem och hämtade fika, njuter av sol, stöd och kaffe. 





Dagens träd

Å ena sidan, å andra sidan ...
På skuggsidan blåste det och var allmänt ruggigt, men när jag rundat enbusken hittade jag en härlig liten glänta i sol och lä. 
Det var en påminnelse om att det alltid går att se saker, situationer, händelser från olika synvinklar. Jag kanske inte alltid tycker att jag kan välja det som händer omkring mig, men jag har alltid möjlighet att välja synvinkel.

Strax intill gläntan står ett avkapat träd. Två isolatorer för elstaket har skruvats in i stammen. Funderingar kring ordet VÄRDE kom till mig här. Vad betyder värde? Att det måste värderas? Att ha ett värde utan att vara bra eller dåligt? Kanske olika värde sett ur olika synvinklar? Egenvärde? Existentiellt värde? Ekonomiskt värde? Affektionsvärde? Rätt eller fel? Bra eller dåligt? Eller bara olika?

En bra dag

Började dagen med hästjobb. Stalltjänst och ridning.

Fikalunch eller lunchfika ... Och fixade till Tixe. Nu är det bara lite tassklippning kvar.

Eftermiddagen ägnade jag åt att behandla folk vid KroppsVågen, min lokal på Våggatan i Bollnäs.


Yoga med Rolf fick avsluta dagen. 
http://www.yogamedrolf.se








ÄNTLIGEN!!!

I många, många, många år har jag önskat att få bo i ett eget hus. Längtan har ibland blivit riktigt tung. Alla år av mer eller mindre temporärt boende har kostat energi!

För mindre än två månader sen insåg jag att min längtan, under de här åren, har rullat som en boll mellan mig och målet. Då la jag om taktik och började träna på att ta emot och glädjas åt allt som kommer till mig. Någon vecka senare släppte en propp i ketchupflaskan, både min mamma och min dotter fick klart med nytt boende. 

För två veckor sen kom ett hus ut på hemnet, fem dagar senare skrev vi kontrakt på huset, och idag fick vi nycklarna. I morgon kör vi första lasset med saker! 
Huset ligger vid Tjuvstenen i Rengsjö, ett stenkast från Rengsjöhästens anläggning Ridhia. Hästarna kommer vi att ha hos Thomas Lönn i grannbyn. 




RSS 2.0