Svårt!

Jag vet en massa saker!
Jag vet vad jag borde göra. Jag vet att jag skapar mitt eget liv. Jag vet att allt är roligare när jag är glad. Jag vet att det ger mer energi att "rensa". Jag vet att jag blir piggare om jag sover mer. Jag vet och kan så fantastiskt mycket!
Vad är då problemet? Varför använder jag inte all min kunskap? Varför gör jag inte allt jag borde göra? Varför utnyttjar jag inte min tid förståndigare?
Någon säger "belasta dig inte med måste och borde, lev i nuet". Jag vet! Men det är så mycket trevligare i nuet när det är nydiskat. Varför diskar jag inte direkt och njuter av att det är diskat, i stället för att reta mig på att det inte är diskat?
Vad är det som sitter fast?
Sov mer! Det är lättare att få saker gjort om man är utvilad. JAG VET! Och ändå kommer jag mig inte för att gå och lägga mig.

Nu ska jag sova!


Skön dag

En heldag utan ett enda "borde". Mitt mål för dagen var att sitta i solen en stund. Och målet uppfylldes! Ca 3 tim i en BadenBaden-stol på balkongen. Först med musik i öronen och sedan en timme om drömmar och mål! En skön promenad kändes också rätt.

Fick nyss frågan "Har inte du gjort nå´nting vettigt idag?"
Jo, jag har bara gjort vettiga saker idag! Och nu vet jag hur det kan kännas. Jag vet vad jag är på väg till. Det mesta av min dröm/mitt mål lever jag mitt i redan nu. Det gäller att se det, uppskatta det och njuta av det!


RSS 2.0