Nya grodor

Svälj den fulaste grodan först!
För en tid sen var jag så glad när en stor padda var uppäten. Vad jag inte insåg var att den hade hunnit yngla av sig. Och de vinkar åt mig i ögonvrån nästan hela dagarna.
Varför är det så svårt att ta itu med det som jag VET att jag borde göra, och som jag VET att jag mår så fantastiskt bra av att vara klar med?


Musik

En dag i musikens tecken!

Började dagen med stalltjänst och ridning. Kan konstatera att ridning kan liknas vid musik, ibland är det harmoniskt och fina melodislingor, ibland pampigt, ibland finstämt, ibland falskt och ibland bara lite "surt". Dagens ridpass var mest grundläggande skalövningar, och jag konstaterade än en gång att det jag säger till andra fungerar även för mig - om jag gör som jag säger.

Mockning är väl inte direkt som musik, men kan göras till ackompanjemang av musik.

Nytorpsskolans traditionsenliga studentavslutning i Arbrå kyrka. Idag extra vemodigt, tack vare Bollnäs Kommun. Och än en gång ett härligt gäng som lämnar skolan och blir "gamla Nytorpare". I år sjöng vår Vilma tillsammans med Fredrik för dem. FINT!

En stunds jobb, som idag var riktigt uppåt, under eftermiddagen.

Och som avslutning - The Music of the Night i Alfta kyrka! SÅÅÅ BRAAA! Mera sång och musik med bl a Vilma och Fredrik och ett gäng andra duktiga ungdomar. Man behöver inte åka till Stockholm för att få en stark musikupplevelse, det finns på hemmaplan!

 
sångfåglar / turturduvor

Minne av Bella

Det här fina armbandet fick jag i present av mina barn och deras respektive. Nu kan jag ha Bella med mig när jag vill.


Vardagslyx!

Kaffe ute i en solstol, hunden tränar "tyst-innanför-staketet-när-folk-passerar". Lyckats bra ända tills postbilen kom... Hästarna solar i hagen strax intill. Härlig vardagslyx!


Små har blivit stora

De här små barnen fyller 25 och 30 år den här veckan.
GRATTIS! mina barn!


RSS 2.0