En ny utsikt


Vinterbild i sommartid, i alla fall 5 grader varmt vid kl 10 idag. Utsikt från höskullen över Nytorps uteridbana och ridhus. Mitt hästliv har fått ny energi av att ha tillgång till den här anläggningen.

Kommentarer
Postat av: Madeleine Böhnke

Super kul Mia att läsa. Kul kanske är fel ord men jag känner att jag delar många värderingar med dig. Det gäller att njuta och jag kan känna hur du tittar ner på hästarna varje dag och känner att du njuter av det. Har jag rätt?

Själv lever jag efter att det är en mening med allt, det gäller bara att hitta den. En annan filosofi jag har är att aldrig säga att jag inte hinner utan att att jag prioriterar annat för livet består av val och det är upp till mig att väja vad jag vill göra. Handlade det om vad man hinner så skulle jag aldrig hinna med firma, sambons firma, häst, tävlingen och barn. Men genom att prioritera så gör jag det. Underbart att få välja själv hur jag vill prioritera att leva i mitt liv.

Stort tack till dig för den utvecklingsresa du har tagit mig på sen förra året. Jag ser verkligen fram emot framtiden.

Hoppas också att du och jag kan prioriter att äta middag och dricka vin ( i dina enda rena glas :)) någon kväll och hinna prata om allt som vi båda tycker är intressant.



/M

2009-03-31 @ 18:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0